HAGA – Flot design 

HAGA er et stilfuldt design

HAGA fronterne skiller sig ud med en tynd ramme, der understreger karakteren og tilføjer elegance til køkken arrangementet. Der er en masse design af greb, der kan fuldende den endelige løsning som prikken over i’et. 

HAGA som helt nyt køkken

Det modulære køkken kan leveres i farverne Hvid, Grafit grå, Deep green eller Deep navy alle farver i mat farver i lakerede fronter, der er fremstillet af 19 mm MDF plader. HAGA kan ligeledes leveres med en elegant Natur Eg finé beklædning med en flot afsluttende ege kant.

HAGA som køkkenfornyelse

 Design HAGA er perfekt til køkkenfornyelse, hvor vi skifter låger og skuffefroter, så dit bestående køkken skifter til dette klassiske og moderne design. Alt produceres efter mål og kan derfor tilpasses alle bestående køkkener uanset alder.

MODULÆRE KØKKEN HAGA

Køkken MED HAGA FRONTER

Det modulære køkken kan leveres i farverne Hvid, Grafit grå, Deep green eller Deep navy alle farver i mat farver i lakerede fronter, der er fremstillet af 19 mm MDF plader.

Farvevalg HAGA
HAGA Køkkenet - Grøn variant
Oslo køkken - lækker lyst køkken

Mange kunder vil  gerne have en indikation over hvor meget et køkken koster. Vi har derfor udregnet priser på design HAGA med udgangspunkt i køkkenet vist på billedet til højre samt billedet i toppen.

KØKKENFORNYELSE!

Prisen med design HAGA som en køkkenfornyelse som vist på billedet: 
DKK 35.965 inklusive moms. Prisen inkluderer ny bordplade med underlimet vask, nye fronter og skuffer, alt med nye beslag og skuffesystemer med “soft luck”, nye greb samt ikke mindst levering og montering.

NYT KØKKEN!

Prisen for design HAGA som helt nyt køkken som vist på billedet: 

DKK 53.225 inklusive moms. Prisen inkluderer alle viste skabe med elegante mat lakerede fronter,  ny sokkel, ny bordplade med underlimet vask, nye greb samt ikke mindst levering og montering.

 

HAGA Lækkert køkken

Få et gratis inspirationsmøde

 

Vi respektere afstand, og forholder os til sundhedsstyrelsens anbefalinger. 
Derfor kan vi tage en indledende kontakt per telefon.

Vælg

Vi glæder os til at høre fra dig, og hjælper dig gerne videre med dit valgt af dit drømme køkken

VORES LAGER

Hækken 14, Vester Hassing
9310 Vodskov

 

KONTAKT OS GERNE

info@nytkoekkennu.dk
TLF .: 70 60 56 66