TAFLA – Et køkken med mange muligheder

tafla et elegant og moderne design

TAFLA er vores mest populære køkken design. Da TAFLA findes i 3 design stile, som hver især er iøjnefaldende spændende og smukke uden at gå på kompromis med det funktionelle. TAFLA kan leveres i et vælg af farver. Med højglanslakerede fronter – mat lakerede fronter – samt med laminatfronter. Vælg mellem farverne Hvid, Almond, Mocca, Grå, Graphite, Sort alle i højglaslak – farverne Deep Green og Deep Navy i mat lakeret fronter samt Cold Craft Oak, Stone Oak, Leigth Atalier i laminat

 

NYT køkken med tafla

Design TAFLA kan leveres med et alsidigt valg af farver og greb. TAFLA leveres ligeledes med grebsfri fronter. Endelig leveres TAFLA med det nyeste integreret aluminiums greb, som er integreret i fronterne. I TAFLA L er der mulighed for nogle overskabe med de attraktive vitrine skabe i aluminiums profiler, som er med glashylder der helt matcher de integrerede aluminiums greb. Fuldend designet med LED i bunden af vitrineskabene og få et overraskende godt resultat. Prisen for et køkken svarende til billedet ovenover er: DKK 78.216 inklusive moms og montering. 

nyt køkken med tafla

Design TAFLA er perfekt til køkkenfornyelse, hvor vi skifter låger og skuffefroter, så dit bestående køkken skifter til dette klassiske og moderne design. Alt produceres efter mål og kan derfor tilpasses alle bestående køkkener uanset alder. Prisen for en køkkenfornyelse svarende til billedet ovenover er: DKK 59.727 inklusive moms og montering

MODULÆRE KØKKEN TAFLA

Køkken TAFLA

Er det design, der findes i bredeste valg af farver og kombinations muligheder. TAFLA er det mest populære design i vores serie og det er ikke så overraskende. De mange forskellige typer fronter gør, at TAFLA kan grundlag for mange’ drømme køkken. 

TAFLA - Farvevalg
TEFLA Køkkenløsning
TEFLA - Køkkenløsning

Mange kunder vil gerne have en indikation over, hvor meget et nyt køkken koster samt prisen for en køkkenfornyelse. Vi har derfor udregnet priser på design TAFLA L med udgangspunkt i køkkenet vist på billedet til højre.

KØKKENFORNYELSE!

Prisen med design TAFLA L, som en køkkenfornyelse som vist på billedet til højre:

DKK 37.146 inklusive moms. Prisen inkluderer nye låger heraf 4 elegante vitrine låger i aluminium profiler, nye skuffefronter med nye beslag og skuffesystemer med “soft luck”, hertil kommer sideplader og tilpasninger, ny bordplade med underlimet vask, nye integrerede aluminiums greb samt ikke mindst levering og montering.

NYT KØKKEN!

Prisen for design TAFLA L som helt nyt køkken som vist på billedet: 
DKK 67.125 inklusive moms. Prisen inkluderer alle viste skabe med elegante folie fronter, 4 elegante vitrine låger i aluminium profiler, alt med “soft luck”, nye skabe med integreret sideplader, tilpasninger, ny sokkel, ny bordplade med underlimet vask, nye integrerede aluminiums greb samt ikke mindst levering og montering.

TAFLA L - Flot køkken

Varianter af TAFLA Køkkenet

GREBSFRI KØKKEN TAFLA B

Køkken TAFLA B

TAFLA B er født med grebsfrie fronter, som er meget populære, nemme at gøre rent, og ganske funktionelle. Grebsfri fronter giver en glat og flot facade. 

TAFLA B Grebsfri køkken

TAFLA L – FLOT STIL

Køkken TAFLA

Dette finder du farverne du ser herunder

TAFLA L - Køkkenvariant

Få et gratis inspirationsmøde

 

Vi respektere afstand, og forholder os til sundhedsstyrelsens anbefalinger. 
Derfor kan vi tage en indledende kontakt per telefon.

Vælg

Vi glæder os til at høre fra dig, og hjælper dig gerne videre med dit valgt af dit drømme køkken

VORES LAGER

Hækken 14, Vester Hassing
9310 Vodskov

 

KONTAKT OS GERNE

info@nytkoekkennu.dk
TLF .: 70 60 56 66